top of page

PALVELUT

Valitse itsellesi sopiva valmennus

 Personal Training auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, jotka sinä määrität. Oletko jo pitkään treenannut tuloksetta tai kokeillut useita trendidieettejä ja pikakuureja? Ei tuloksia. Ratkaisu ongelmiisi löytyy pitkäjänteisestä valmennussuhteesta, jota ohjaa tulosvastuullinen ja korkeasti koulutettu valmentaja.

YKSILÖVALMENNUS

Yksilövalmennus koostuu lähivalmennuksesta. Teemme tiivisti yhteistyötä. Saat kokonaisvaltaisen paketin, kaikessa mitä tavoitteiseesi saavuttamiseksi tarvitaan.

 • Tapaamiset viikottain tai maltillisemmin vuoroviikottain. Edistyneet treenaajat voivat valita kuukausittaisen tapaamisen.

 

 • Valmennusalustan yksilöllisellä treeniohjelmalla, joka siivittää sinut kohti tavoitteita. 

 • Yksilöllisen ravintoanalyysin, tavoitteita tukevan ravinto-ohjelman sekä jatkuvaa ravintovalmennusta.

 • Firstbeat Life analyysi mittaamaan stressiä, kuormitusta, palautumista ja unta.

ETÄVALMENNUS

Tapaamiset voidaan suorittaa myös etänä. Etävalmennuksen avulla valmennus onnistuu missä tahansa oletkin, vaikka toisessa maassa! 

 • Saat samat palvelut mitkä 

  yksilövalmennuksessa: yksilöllisen 

  treeniohjelman, ruokavalion, palautumisen työkalut, mutta tapaamiset tehdään etänä esim. Teamsin kautta.

 • Etävalmennuksessakaan, et ole yksin omillasi, vaan ongelmanratkaisut ja etätuki 24/7 tapahtuu tapaamistenkin välissä. 

 • Tiivistä yhteydenpitoa ja mentorointia Whatsupin, valmennusalustan ja applikaation kautta. Saat kaikki käyttöön myös etänä.

 • Etävalmennus sopii myös pienryhmille.

PIENRYHMÄ/YRITYS

Toistuvat treenit tutun kaveriporukan kanssa? Yritysliikuntatunnit työpaikalle? Yhteiset treenit pariskuntana? 

 • Pienryhmävalmennus yhdistää henkilökohtaisen ohjauksen ja ryhmäharjoittelun.

 • Pienryhmät ovat 4-8 hengelle. Tiimit ovat 10+ hengen kokoisia.

 • Myös pienryhmävalmennuksessa saat automaattisesti käyttöösi raudan lujan osaamisen ja kokemuksen vuosien kouluttautumisesta, sadoista henkilökohtaisista valmennettavista, tuhansista nettivalmennettavista ja ohjatuista PT-tunneista.

Miten valmennus rakentuu?

1. Askel

Ota yhteyttä. Ensimmäinen tapaaminen ja tavoitteiden kartoitus. Saat kattavan esitietolomakkeen täytettäväksi, jonka perusteella käydään sinun polkuasi läpi, tutustutaan ja jutellaan sinun tavoitteistasi. 

2. Askel

Valmennus käyntiin. Lähtötilanteen selvitys liikunnan, ravinnon ja palautumisen osalta. Teemme mittauksia ja analyysejä, näin tiedämme ensin mistä lähdemme liikkeelle, jotta voimme viedä sinut fiksusti kohti maaliviivaa.

 

3. Askel

Yksilöllinen liikuntasuunnitelma, joka tukee tavoitteitasi. Huomiden sinun liikkuvuus, lihaskunto, kestävyys, motoriikka ja taito. Opettelemme näitä taitoja kannustavissa ja innostavissa valmennussessioissa.

 

4. Askel

Ravintovalmennus, joka perustuu käytösmallien ja tapojen muutokseen. Saat ravintoterapeutin tarkan analyysin ravintotilastasi, ja tarkemman ruokavalion tukemaan tavoitteitasi. Ravintovalmennus jatkuu valmennuksen edetessä. 

 

5. Askel

Seuraamme sinun palautumista Firstbeat Life mittarilla ja analyysilla, joka mittaa sykevälivaihtelua ja antaa välitöntä palautetta unesta, stressistä, kuormituksesta ja aktiivisuudesta.

 

Lisäksi Teemme jatkuvaa seurantaa, ja etenemme polkua kohti määränpäätäsi. Varmistamme jatkuvasti että olet oikealla tiellä.

_D2A7065.jpg
bottom of page