top of page

ASIAKASKOKEMUKSIA

Alta löydät asiakkaiden kokemuksia Personal Training ja yrityspalveluista. 

Ketlin, yrittäjä, 42

Oma ajatusmaailma treenaamisesta, syömisestä ja hyvinvoinnista on vuodessa muuttunut. Pidän tavastasi valmentaa ja siitä kuinka hyvin osaat jatkuvasti testata rajojani ja siitä kuinka olet saanut minut ylittämään itseni uudelleen ja uudelleen!

cfc91d_5b9a6dd95b51492d9e064cf42730a795.jpg
Eeva.JPG
Eeva, konsultti, 63 v

Lääkäri oli juuri diagnosoinut minulle metabolisen oireyhtymän, korkean verenpaineen sekä määräsi kolesteroli- ja verenpainelääkkeet.  Olin vuosikausia laiminlyönyt oman hyvinvointini. Valmennuksessa kaikki oli selkeää ja johdonmukaista. Sohvalla makoilu vaihtui askel kerrallaan säännölliseen liikuntaan ja ravitsemukseen. Valmennuksen alussa painoin 119 kg, ja 3 kk kuluttua paino oli 107 kg ja vuoden päästä painoin 78 kg. 

 

6 vuotta elämäntapamuutoksen jälkeen paino on pysynyt kurissa, lääkäri lopetti verenpaine- ja kolesterolilääkkeet, liikkuminen on säännöllistä ja fiksu ravinto on osana arkea. Olen edelleenkin elämäni kunnossa! Tiivis yhteystyö Krisun kanssa on vaihtunut muutamaan tapaamiseen vuodessa ja etävalmennukseen. 

Katja, myyntipäällikkö, kahden äiti

Enpä olisi uskonut häneen yhteyttä ottaessani, kuinka isosti elämäni tulee muuttumaan! Krisu on erittäin ammattitaitoinen ja kokenut kaveri. Hän paneutuu asioihin, keskustelu on avointa ja valmentaminen positiivista ja kannustavaa. Krisu valmentaa kokonaisvaltaisesti ja tavoitteita kohti mennään askel askeleelta.

Olen pudottanut painoani huomattavasti ja saanut liikunnan säännölliseksi osaksi arkeani. Lisäksi olen saanut arvokasta ohjausta ruoka-asioissa ja alkanut ymmärtämään paremmin levon merkitystä. Satunnainen hölkkäilyni on muuttunut Krisun avulla tavoitteelliseksi juoksuharrastukseksi. Tunnen olevani elämäni kunnossa!

Katja kuva.jpeg
keva_logo_rgb_v01.png
KEVA,  Suomen suurin työeläkevakuuttaja

Kristian piti kevalaisille viikottaisen yritysliikuntatunnin. Tehopaketti toteutettiin etänä Teamsin välityksellä, joka tarjosi opastusta, miten pitää keho monipuolisesti hyvässä kunnossa. Tunti lisäsi toimistotyöläisen työssäjaksamisesta ja hyvää oloa, parantaen arjen liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Krisulla on lempeä, innostava sekä ammattitaitoinen ohjaustyyli. Suosittelemme!

Siskon Siivous Oy,  siivouspalvelut yrityksille

Kristian on ammattitaidollaan ja Siskon Siivouksen henkilöstölle räätälöidyillä yritystunneilla pystynyt parantamaan työntekijöiden toimintakykyä, terveyttä ja hyvinvointia. Jokainen tapaaminen suoritetaan tiiminä – toinen toistaan kannustaen, joka nostattaa tiimihenkeä entisestään. Olemme pystyneet saavuttamaan tasaisemman vireystilan, lisäämään tasapainoa ja jopa tuottavuutta.

siskon-siivous-valkoinen-pallo-rgb.png
bottom of page